Programe și clase

Te salut!
Eu sunt Ovidiu BONȚE și după cum probabil ai auzit, fac din slăbit o formă de artă. Din acest motiv clasele mele sunt extrem de antrenante și în același timp foarte, foarte eficiente, menite să-ți transforme corpul.

Cu mine ai posibilitatea să-ți corectezi postura , să scazi procente bune din țesutul adipos și totodată să-ți crești procentul de masă musculară.

Apelând la una dintre clasele mele ai posibilitatea să-ți îmbunătățești aspectul fizic , să-ți relaxezi mintea, dar cel mai important lucru, să înveți ce înseamnă un stil de viață sănătos și echilibrat.

Clasele mele se adresează fiecărei persoane care dorește să facă mișcare într-un cadru organizat și foarte profesionist, deoarece se poate lucra diferențiat în funcție de nivelul de pregătire fizică a fiecăruia.

Rezultate și feedback:

Am ales programul de Personal Training după cea de-a doua nastere. Am optat să scap de kilogramele în plus ramase după sarcină, într-un mod sănătos și sub supravegherea unui antrenor care e foarte bun în ceea ce face și are rezultate pe măsură, adică Ovi. Am învățat că limitele ni le impunem noi, iar cu vointa, răbdare și puțin suport putem ajunge la rezultatul pe care ni-l dorim!

Ane-Mari Tiriteu
Ane-Mari Tiriteu

Numele meu este Adelina Cheveresan, am 44 ani, mama a 2 fețite de 14 ani și 3 ani și sunt medic dentist. Am descoperit alături de Ovidiu Bonțe ce înseamnă să te simți tânăr prin sport. De-a lungul anilor am încercat tot felul de diete, am avut abonamente la mai multe săli de sport din oraș, însă după ce am adus pe lume o fețită la 41 ani, mi-a fost greu să revin la greutatea ideală. De fapt… nu a mai fost posibil. În plus, practicând stomatologia zi de zi, după 18 ani de muncă în cabinet, au apărut durerile de spate. Am decis că trebuie să schimb modul meu de viață. M-a ajutat Ovi, care prin profesionalism, știință, răbdare, mi-a demonstrat că pot ține pasul (în sala de fitness) cu domnișoare ce ar fi putut să-mi fie fiice. Fiecare antrenament a fost diferit, pe parcursul unui an și jumătate de când îmi coordonează activitatea sportivă nu am ajuns să mă plictisesc. Am uitat ce înseamnă să spui NU POT.

Adelina Cheveresan
Adelina Cheveresan

De la 86 kilograme la 74 kilograme este un drum prea puțin important comaprativ cu drumul de la un stil de viață dezordonat, la unul sănătos.
În primul rând depinde de voința noastră, dar este foarte important omul care te ghidează pe acest drum. Pentru mine Ovidiu Bonțe este mai mult decât un antrenor; este un mentor, un profesor, un prieten adevărat – o stare de spirit !
Alături de el am ajuns de la un supra pornderal la SPARTAN RACE.

„Nu există, nu pot” – se aude cel mai des la Ovi! …..și este TOTAL ADEVĂRAT !
Mulțumesc Ovi !

Cristian Joiță
Cristian Joiță

Ovidiu Bonțe mi-a schimbat în bine: aspectul fizic, mentalitatea, starea generală.
Exigent, câteodată enervant de exigent, un profesionist desăvârșit în tot ce face.
Ziua „cântarului” este momentul cel mai plăcut – dacă respecți întocmai ceea ce Ovidiu îți cere – în sală, dar mai ales în afara ei.
Febra musculară devine prietenul tău cel mai bun, alimentația sănătoasă devine o obișnuință, iar abandonul – NU EXISTĂ!
Pentru toate acestea, și multe altele, îți mulțumesc Ovidiu Bonțe!

Carmina Joiță
Carmina Joiță

Pot spune că de abia după ce am început să lucrez cu Ovi am început să-mi cunosc organismul și corpul.
Tot timpul am fost o persoană cu o viață activa, care a avut grijă să evite sedentarismul. Alimentația a fost tot timpul o greutate și un efort psihic. Totul însă în zadar, rezultate nici că se vedeau.
Până să mă antrenez cu Ovi am considerat că fac totul corect, atât cu exercițiile fizice cât și cu alimentația. Alături de el am învățat ce înseamnă într-adevăr un exercițiu corect, o alimentație corespunzătoare și totodată o atitudine corectă vis a vis de mesele din timpul zilei. Rezultatele au început să apară, încrederea și respectul față de mine însămi a început să crească.
Mulțumesc Ovi! 🙂

Roxana Buzatu
Roxana Buzatu

Am început din luna 4 de sarcina! Am reușit sa pun doar 10 kg pe mine! Am avut energie pana in ultima clipa.

După naștere am reușit sa slăbesc 12 kg in 3 luni! Antrenamente concentrate și foarte bine gândite + alimentație sănătoasă!

Ovi e un om ambițios și asta ne-a transmis și noua. E foarte important sa vezi ca antrenorul tău are același stil ca tine ! Sunt mulți care antrenează și ei se postează mâncând shaorma și Fast food NON stop!

După toată experiența am rămas cu o dragoste profunda fata de sport și o grija imensa la tot ce bag in gura!

Îți mulțumesc Ovi, pentru ca ai știut sa implementezi in creierul meu subtil și cu atenție tot ce am nevoie pentru a arată bine și a fi sănătoasă toată viața!

Luminița Duloveț
Luminița Duloveț